- Объем:1000 мл
- Производитель: ТОВ Екофарм (Украина)
- Категории:БАД (БіоДобавка), Бальзам
- Артикул:0175
Бальзам Вин-Віта | 1000 мл | Фітоаптека
480,00 ГРН
В наявності
Купуєте Бальзам Вин-Віта комплекс біофлавоноїдів, отриманих з кісточок та шкірки винограду типу Каберне для збільшення гемоглобіну та імунітету
Бальзам Вин-Віта безалкогольний |1000 мл
Бальзам Вин-Віта вироблен без додавання цукру та консервантів, містить комплекс особливих речовин – біофлавоноїдів, отриманих із кісточок та шкірки винограду темних європейських сортів типу Каберне. Саме присутність у складі «Вин-Віта» цих біологічно активних речовин обумовлює унікальні лікувальні властивості цього корисного продукту.
Фітотерапевтична дія бальзама Вин-Віта:
- Зміцнення та підвищення еластичності стінок кровоносних судин, зменшення проникності капілярів.
- Зниження в крові рівня холестерину, запобігання утворенню на стінках кровоносних судин небезпечних атероматозних бляшок.
- Поліпшення коронарного та мозкового кровообігу.
- Підтримка нормального рівня артеріального тиску.
- Нормалізації кровотоку у венозних судинах.
- Нормалізації згортання крові.
- Збільшення амплітуди серцевих скорочень, нормалізації ритму серця.
- Зняття спазмів, болю та усунення запальних процесів у різних ділянках серцево-судинної системи.
СПОСІБ ВЖИВАННЯ: Для отримання максимального оздоровчого ефекту приймати щодня по 1-й столовій ложці на півсклянки чаю, води, соку, компоту або іншого напою 2 – 3 рази на день протягом місяця. Дітям від 2-х до 5-ти років разова доза 1 чайна ложка 2 – 3 рази на день.
Для оздоровчо-профілактичних цілей її корисно приймати курсами 3-4 рази на рік протягом 1-2 місяців. Рекомендований курс на місяць – 1 л.
Вин-Віту можна і корисно вживати тривало, оскільки при цьому накопичується її оздоровчо-профілактична дія. Вин-Віта має кислотерпкий смак і не містить цукрів – мед або цукор додавати за смаком.
У Вин-Віті відсутні спирт і консерванти, тому, після розтину, флакон бажано зберігати в темному та прохолодному місці
Особливості вживання Він-Віти при захворюваннях:
- При грипі та інших вірусних захворюваннях – приймати по 2 столові ложки 3 рази на день.
- При гіперацидних гастритах, виразковій хворобі шлунка та 12-палої кишки «Вин-Віту» слід вживати під час або після прийому їжі, можна з лужною мінеральною водою.
- При важких формах туберкульозу, питання про використання «Він-Віти» в раціоні харчування слід узгодити з лікарем.
Протипоказання: індивідуальна нестерпність компонентів. Вин-Віта нейтралізує дію деяких фармакологічних препаратів (зокрема, сульфаніламідних), тому ліки не слід приймати одночасно з Вин-Вітою