93-3605
Швидка доставка
Вход
Безкоштовна доставка замовлень від 1000 грн

Перга (бджолиний хліб) | Гранули 40 г | Фітоаптека

200,00 ГРН

Є на складі

В наявності

Купуєте пергу (бджолиний хліб) для профілактики та в комплексному лікуванні підвищення опірності організму захворюванням

Перга –  бджолиний хліб | Гранули 40 г | Медок

Перга виробляється бджолами з квіткового пилку з додаванням меду та ферментів бджоли

Рекомендовано для профілактики або пом`якшення перебігу захворювань :

  • нервової системи
  • ендокринної системи
  • імунної системи
  • серцево-судинної системи
  • сечостатевої системи
  • шлунково-кишкового тракту

Надає антиоксидантну, жовчогінну, сечогінну та гепатопротекторну дії. Сприяє посиленню імунітету, підвищує тонус та фізичну витривалість організму

Перга сумісна з лікарськими засобами.

Вживати: дорослим по 5-7 гранул 1 раз на день за 30 хвилин до їжі, добре розсмоктувати в роті. Термін вживання – 30 діб

Застереження: підвищена особиста чутливість до продуктів бджільництва – компонентів продукту. Перед прийманням продукту проконсультуйтеся з лікарем

#FitoApoteka 050-8470117; 068-0679904

Продовжуємо розповідати про Апі-продукти. Перга ось точно те харчування, що дає здоров’я.

ПЕРГА (бджолиний хліб)

– це квітковий пилок, який бджоли збирають, приносять його в вулик, складають в комірки сот, утрамбовують ці стільники, забезпечують цей пилок своїми ферментами, заливають медом і запечатують. У запечатаній соті відбувається процес кисломолочного бродіння цього продукту, і буквально за два тижні виходить перга.Навіщо призначена перга?
Бджоли використовують її для вирощування свого розплоду. Поїдаючи його личинки буквально за три доби збільшують свою масу у півтори тисячі разів.

Склад перги: він не буває одноманітним, тому що пилок збирається з різних рослин. Завжди присутні:
моносахариди, амінокислоти та жирні кислоти, вітаміни різних груп.
Майже вся група вітамінів В, органічні кислоти, гормоноподібні речовини, ферменти.
Високий вміст вітаміну Е та каротиноїдів.
Також є калій, магній, залізо, мідь, кобальт, цинк.
жирні поліненасичені кислоти, такі як омега-3.
У порівнянні зі звичайним пилком перга набагато цінніша і більш насичена вітамінами. Хоча пилок під час збору має безліч цих корисних речовин, але потім, при висиханні, частково губляться ці багато названих корисних речовин. У перзі все це зберігається завдяки властивостям консервуючим меду.

Цілющі властивості перги:

в ній є практично всі існуючи в природі вітаміни, замінні та незамінні амінокислоти, білки, жири, вуглеводи, жирні кислоти, ферменти, мікроелементи. Натуральний полівітамінний збір
перга корисна для дитячого здоров’я. Щоденне вживання сприяє зростанню та розвитку дитячого мозку та скелета, підвищений вміст білка дає ріст м’язам, підвищує рівень гемоглобіну, а баланс вітамінів та елементів захищає малюка від вірусних та інфекційних захворювань. Вживати можна з 1 року.
Бджолиний хліб допомагає скинути вагу. Він містить мінімум калорій, при цьому є високобілковим продуктом, який запускає обмін речовин.
перга дуже позитивно впливає на репродуктивну функцію як чоловіків, так і жінок. Жінкам вона допомагає виносити здорову дитину, покращує лактацію, чоловікам покращує потенцію та інший букет «чоловічих» захворювань.
Як приймати пергу: 1/2 чайної ложки без гірки за годину до їжи, 1 раз на день протягом місяця. Щоб вона краще засвоїлася, її слід поволі розсмоктувати, не рекомендується запивати водою.
Але чи потрібно враховувати в яких цілях використовується бджолина перга? Якщо потрібна профілактика, то дозування перги зазвичай удвічі менше, ніж при включенні в терапію, а якщо немає важких патологій, навпаки вимагають підвищеної разової дози. Кожен пацієнт може добирати собі дозу індивідуально. При хворобі шлунково-кишкового тракту середнє дозування становить приблизно 1 чайну ложку чистого продукту вранці до їди. Таким чином можна додавати до комплексної терапії при панкреатиті, гастриті, коліті. Бажано приймати пергу у першій половині дня, оскільки вона дає високий тонізуючий ефект.
При серцевих хворобах – по одній чайній ложці тричі на день до їди, курс 60 днів. Для нормалізації тиску можна використовувати змішуючи її з медом за 30 хвилин до їди.
Для зниження ваги при цукровому діабеті найкраще приймати, звичайно, це розсмоктувати пергу в роті, вважається таким чином вона набагато краще засвоюється.

Є, звісно, ​​і протипоказання. Не можна користуватися бджолиною пергою людям, які мають алергічні реакції на продукти бджільництва. Тому, перш ніж приймати цей продукт, потрібно взяти невелику кількість перги (на кінчику чайної ложки) та потримати у роті. Якщо реакція організму нормальна – у горлі не першить, ніякого дискомфорту немає, значить все добре, і ви можете приступати до повноцінного курсу.

Share this product

З цим товаром також купують

Водний екстракт Бджолиний підмор | 30 мл | Фітоаптека

155,00 ГРН

Купуєте водний екстракт бджолиного підмору як адаптоген, для підвищення імунітету, потужної антисептичної та протисклеротичної дії.

155,00 ГРНУ кошик

Настоянка Воскова міль | 50 мл | Фітоаптека

170,00 ГРН

Настоянка воскової молі. Користь для організму людини. Унікальний засіб при бронхіті, туберкульозі, герпесі , проти грибкової інфекції . Зміцнення імунітету

170,00 ГРНУ кошик

Настоянка бджолиний підмор | Фітоаптека | 50мл

135,00 ГРН

Купуєте настоянку бджолиного підмору продукту бджільництва як засіб підтримки імунітету організму

135,00 ГРНУ кошик