- Объем:200 мл
- Производитель: ТОВ Фіто-Фабрика (Украина)
- Категории:Дитяча серія, Сироп
- Артикул:0301
Фітосироп Березовий | Фітоаптека | 200мл
120,00 ГРН
В наявності
Фітосироп Березовий на основі березового соку, екстракту гінгко-білоба, екстракту шипшини, екст. іван-чаю має потужну вітамінну і загальнозміцнюючу дію
Фітосироп Березовий з екст гінкго білоби |Фітофабрика|200 мл
Склад: Березовий сік, екстракт Гінгко-білоба, екстракт Шипшини, екстракт Іван-чаю, цукор, лимонна кислота
Властивості: Фітосироп БЕРЕЗОВИЙ з екстрактом Шипшини, Гінкго білоба та Іван-чаю має загальнозміцнюючу дію, покращує кровообіг і функцію травного тракту. Має антивірусні властивості.
Використання: Дітям шкільного віку по 1ч. ложці, дорослим по 1ст. ложці, запиваючи водою. Фітосироп можна розводити у воді у співвідношенні (1:3, 1:4) за смаком та вживати як звичайний напій для профілактики.
Якими якостями славиться березовий сік?
Користь березового соку велика, адже він містить багато мінеральних речовин, вітамін С, дубильні речовини, фітонциди та ефірні олії. У спекотні дні він бадьорить, вгамовує спрагу завдяки приємному легкому смаку і заповнює запас мінеральних солей, які людина втрачає при сильному потовиділенні.
Березовий сік близький за хімічним складом, балансом електролітів, вмістом калію та інших фітонутрієнтів до кокосової води, але його головна перевага – у сапонінах.
Саме сапоніни відповідають за більшу частину корисних властивостей. Захворювання горла: кашель, ангіна. Для покращення роботи шлунково-кишкового тракту: стимулює виділення шлункового соку та ферментів, необхідних для нормального травлення. Березовий сік нормалізує випорожнення, позбавляє від запорів. Набряки, спричинені порушенням роботи нирок, каміння та пісок у нирках та жовчному міхурі. Рекомендується як підтримуючий засіб для людей з анемією та іншими хворобами крові. Допомагає впоратися з весняною депресією та авітамінозом. Березовий сік сприяє виведенню токсичних речовин із нирок та печінки – про це знали європейські лікарі ще у XII столітті.
Гінкго білоба На сьогоднішній день з лікувальною метою використовуються тільки листя рослини. Їх збирають восени під час вегетаційного періоду. У листі також як і в насінні та деревині знайдені ефіри ліналоолу та похідні фенілпропану. У складі є спеціальні сесквітерпени та трициклічні дитерпени. У коренях Гінкго білоба є унікальний гінкголід. У різних препаратах вміст гінкголідів значно відрізняється.
Завдяки винятковим специфічним речовинам, рослині властиво розширювати кровоносні судини, легко підвищуючи еластичність стінок судин. Крім цього Гінкго білоба відмінно бореться з різними запальними процесами, оскільки можливе інгібування фактора активації. За рахунок цього фактора препарати показані при аритмії, інфаркті міокарда, бронхіальній астмі та атеросклерозі.
Важливим компонентом можна відзначити і незамінні флавінові глікозиди, яким властиво напрочуд потужна антиоксидантна властивість. Сильне терапевтичне вплив, що надається рослиною на організм людини, включає значне зниження рівня холестерину, звільнення від набряків, посилення міцності стінок кровоносних судин і нормалізацію метаболічних процесів.
Доведено також користь для попередження перекисного окиснення ліпідів та при нормалізації артеріального тиску. Слід згадати, що численні препарати здатні сприятливо впливати на мислення та пам’ять людини, покращуючи швидкість процесів у мозку, за рахунок повноцінного постачання систем та тканин людського організму необхідним киснем. Для відновлення процесів кровообігу Гінкго білоба використовується дуже часто багатьма сучасними лікарями.
Шипшина – це насамперед велике джерело вітамінів: вітамін С (до 4800 мг%), вітаміни В2, Р, К, Е, каротин, рибофлавін. У рослинному світі плоди шипшини мають найвищу вітамінну активність.
Крім вітамінів у плодах шипшини є солі калію, кальцію, магнію, заліза, фосфору, лимонна та яблучна кислоти, цукри, фітонциди, ефірні олії, дубильні речовини.
Іван-Чай (копорський чай) – З давніх-давен вживали настій з Іван-чаю як напій і ліки від різних хвороб. Ця непоказна на вигляд трава по лікувальному впливу та оздоровлюючим властивостям, враховуючи неповторний хімічний вміст, багаторазово перевершує навіть морську капусту. Смак Іван-чаю відрізняється приємними та ароматними рисами, наводить організм у тонус, підбадьорює та додає життєвої сили. Він впливає оздоровлювально на весь організм в цілому.