93-3605
Быстрая доставка
Вход

Корзина

Бесплатная доставка на заказы свыше 600 грн

Масло Авокадо (жирное косметическое), 20 мл

35,00 ГРН

В наличии

Олія Авокадо косметична

Корисні властивості авокадо (алігаторова груша) традиційно використовувалися жінками мексиканських племен в якості «олії краси» для догляду за шкірою обличчя, тіла і волосся. Олія авокадо багата на вітаміни А, В1,В2, С, D, E, H, PP, K, містить макро- і мікроелементи, лецитин, фітостерин, хлорофіл, ненасичені жирні кислоти у високій концентрації. При нанесенні на шкіру легко вбирається, не залишаючи жирного сліду. Проявляє високі протизапальні і регенеруючі властивості, надає зволожуючу і захисну дію на шкіру та волосся, сприяє усуненню зморшок навколо очей та шиї, пом’якшенню огрубілих ділянок шкіри при малих ранах, порізах, саднах, опіках. Олію авокадо рекомендується використовувати для догляду за фарбованим і пересушеним волоссям, при регулярному догляді за руками зміцнює та покращує ріст нігтів.

Спосіб застосування:

Для догляду за сухою, чутливою, зів’ялою шкірою: до 10 г крему обо тоніка, або лосьону , наприклад Лосьон-спрей для лица РОЗА термальный омолаживающий, 100 мл, додати 10 крапель олії авокадо. Накладати мерветки, просочені олією, на проблемні ділянки шкіри на 15-30 хвилин 1-2 рази на день

Состав

олія авокадо

Share this product

С этим товаром также покупают

Масло Оливковое ( жирное косметическое), 50 мл

50,00 ГРН

Олія Оливкова ( жирне косметичне) (укр) О целебных свойствах  оливкового масла человечество узнало более 6000 лет назад. Именно тогда в Средиземноморье научились

50,00 ГРН В корзину

Масло Абрикосовых косточек ( жирное косметическое масло), 20 мл

38,00 ГРН

Олія Абрикосових кісточок (укр) Абрикосовое масло – великолепный источник питательных веществ. В составе масла много пальмитиновой,  стеариновой, олеиновой, линоленовой жирных кислот, витаминов

38,00 ГРН В корзину

Масло Кокосовое 100%, 50 мл

53,00 ГРН

Кокосовое масло славилось еще со времен Клеопатры, и считалось незаменимым снадобьем для поддержания женской молодости и красоты. Его активно использовали в качестве

53,00 ГРН В корзину